m
Image Alt

Verovita House

Ingrediente

  •  200 g faina
  • 250 g fructe de padure rosii
  • un plic praf de copt
  • 120 g zahar tos
  • 3 oua
  • un plic zahar vanilinat
  • o lingurita lichior de fragi sau zmeura
  • un iaurt mic
  • 2 linguri ulei zahar pudra pentru servit

Pentru tava

  • o lingurita unt
  • o lingura faina

Preparare

  1. Fructele decongelate si bine scurse se amesteca cu o lingurita de faina.
  2. Se amesteca ouale intregi cu zaharul tos, apoi cu cel vanilinat si cand se obtine o compozitie spumoasa, se adauga faina si praful de copt si se amesteca bine.
  3. Se pun iaurtul si uleiul, apoi lichiorul si fructele rosii, fara a amesteca foarte mult.
  4. Se toarna aluatul intr-o forma de copt unsa si presarata cu faina.
  5. Se coace 35 de minute si, dupa racire, se presara cu zahar pudra.

Post a Comment