m
Image Alt

Verovita House

Ingrediente

  • 500 gr galbiori
  • 100 gr bacon (slanina afumata)
  • 2 morcovi noi
  • 2 cartofi
  • 2 fire usturoi verde
  • 4 cepe verzi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1/2 lingurita Eros Pista (pasta ardei iute rosu)
  • 1 fir cimbru verde
  • 1 foaie dafin
  • 1 varf cutit pudra de nucsoara
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 200 ml smantana
  • 2 linguri mustar cu hrean
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Preparare

  1. Curatati si spalati legumele si ciupercile .
  2. Cartofi se taie cuburi . Slaninuta cubulete si ardeiul feliute . Morcovul se taie fasii .
  3. Intr-o oala cu 3 l apa sarata + foaia de dafin puneti aceste legume la fiert .
  4. Galbiorii prea mari se feliaza .
  5. Cand cartofii si morcovul sunt patrunsi adugati galbiorii, ceapa , usturoiul si verdeturile tocate .
  6. In maximum 10 minute sunt fierte si ciupercile .
  7. Amestecati oul si mustarul cu smantana si diluati treptat cu zeama calda . Incorporati amestecul in supa amestecand .
  8. Condimentati supa cu nucsoara si piper . Serviti cu mult patrunjel tocat .

Post a Comment