m
Image Alt

Verovita House

Ingrediente

  • 220g Risotto
  • 16g  hribi uscati
  • 1/2 ceapa
  • parmezan 40g
  • unt 40g
  • supa pui sau
  • legume 600ml
  • patrunjel verde

Preparare

Pasul.1. Se hidrateaza ciupercile, le punem intr-o cratita și le fierbem 4-5 minute sau in apa calduta le lasam 20-25 min la hidratat
Pasul.2. Se pune ceapa intr-o tigaie încensa cu ulei de masline,si o lasam pana prinde culoare ușor aurie.
Pasul.3. Se curata si se spala puțin ciupercile hidratate, se storc de apa bine și se pun la calit impreuna cu ceapa
Pasul.4. Adaugam risotto arborio lasându-le 5 min împreuna
Pasul.5. Se adauga supa de legume /pui câte un polonic pană se umfla orezu.
pasul.6. Condimentam cu sare(recomandam sare de mare)și piper dupa care se pune untul și parmezanul amestecând la foc mic până untul se topește și risotto devine cremos.
Pasul.7.Se serveste ornat cu patrunjel verde.
Pofta Bună !

Astfel ați obținut un preparat sătanos pentru doua persoane, care este usor de gatit, gustos și delicios cu Risotto Arborio din cultura ECO de calitate, și cu Hribi din flora spontana a Romaniei (Muntii Apuseni). Acest preparat este facut de un Chef Bucatar expert in arta culinara italiana care lucreaza intr-un resturant cu renume din Cluj -Napoca. Aceasta reteta a fost adaptata
pt noi si pt voi bineînteles cei care au pretentii la cea ce mananca!