m
Image Alt

Verovita House

Ingrediente

  • tagliatelle 180g
  • Trâmbița Piticului 16g
  • smantana dulce 160g
  • 2 catei de usturoi
  • ceapa 1/2
  • parmezan 40g
  • unt   40g
  • supa de pui sau
  • legume 500g
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pasul.1 Se hidratateaza ciupercile, le punem intr-o cratita și le fierbem timp de 4-5 min, sau in apa calduta le lasam 20-25 min la hidratat
Pasul.2 luam o cratita punem 3 litri de apa cu o lingura de sare la fiert, iar dupa ce incepe sa fiarba punem tagliatelle la fiert timp de 5 min.
Pasul.3 se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline, ceapa si usturoiul taiat marunt impreuna cu ciupercile curatate si stoarse bine de apa, și le calim toate împreună,dupa care stingem cu câte un polonic de supăde pui/legume.
Psul.4 dupa ce se evapora supa adăugăm smântana dulce.
Pasul.5 la foc mic lasam 2-3 min sa fiarba samântâna si adaugam tagliatelle
Pasul.6 lasăm sa fiarba împreuna pana se ingroasa smantana
Pasul.7 condimentăm cu sare (recomandam sare de mare) și piper dupa gust
Pasul.8 adaugam parmezanul si patrunjelul verde pe deasupra
Astfel ați obținut un preparat sătanos pentru doua persoane, care este usor de gatit, gustos și delicios cu tagliatelle Panzani de calitate  și cu Trâmbița Piticului  din padurile Romaniei. Acest preparat este facut  de un Chef Bucatar expert in arta culinara italiana care lucreaza intr-un resturant cu renume din Cluj -Napoca. Aceasta reteta a fost adaptata  pt noi si pt voi bineînteles pentru cei care au pretentii la cea ce mananca!
Noi Casa Verovita va dorim Poftă Bună!