m

Vânzare Angro & Export

În spatele brandului Verovita House se găsește o afacere de familie care prin unitate, prin seriozitate, prin sacrificiu și prin experiența de peste 15 ani în domeniul culesului și comercializării de ciuperci și fructe de pădure ne-am hotărât să punem bazele acestei companii.

Astfel, VEROVITA HOUSE SRL este o companie românească în plină ascensiune, care se ocupă cu recoltarea și comercializarea ciupercilor de pădure și a fructelor de pădure în peste 5 țări: România, Bulgaria, Cehia, Franța, Polonia, Germania, Spania etc.

Scopul nostru este recoltarea și distribuirea în mod profesionist a acestor produse, care reprezintă adevărate daruri, bunătăți ale naturii din Munții Carpați și din Regiunea Transilvania. Astfel dorim să vă punem la dispoziție:

  • Ciuperci în stare proaspătă: hribi, gălbiori, râșcovi
  • Ciuperci în stare deshidratată: hribi, gălbiori
  • Fructe de pădure proaspete: afine, mure, zmeură, merișoare, măceșe
  • Miez de nucă

Culegerea lor din păduri, de pe dealuri și locuri muntoase se face manual de către oameni cu adevărat pasionați, cu experiență vastă, iar apoi transportul lor se face cu mijloace de transport vizate și aprobate de Direcția Sanitară Veterinară. Mijloacele de transport sunt dotate cu aparatură de conservare la temperaturi reduse, pentru păstrarea produselor într-o stare de maximă prospețime.

Depozitarea lor se face la sediul Verovita House, unde sunt puse în camera frigorifică, într-un mediu de maximă igienă în conformitate cu normele europene în vigoare, după care sunt selectate și pregătite pentru ambalare. Aceasta se efectuează atent și respectând standardele de profesionalism, de către un personal bine instruit și experimentat în pregătirea a astfel de produse pentru export. 

Pentru a primii o ofertă personalizată, te rog completează formularul de mai jos:

cu transportfara transport