m

Vânzare Angro & Export

Export

Donec vitae lobortis magna. Nullam erat tortor, lobortis at metus vel, varius fermentum lorem. Pellentesque aliquam sollicitudin libero ut sollicitudin. Integer hendrerit arcu non nulla lacinia faucibus.

Morbi neque enim, consectetur ac finibus non, laoreet eu dui. Donec odio velit, aliquet sed sodales et, ullamcorper imperdiet felis.

Praesent lobortis tortor et suscipit mollis. Mauris posuere magna ac est facilisis tempor. Duis iaculis, orci in egestas laoreet, tortor nisi scelerisque eros, vel lacinia eros metus non sapien. Nulla vel sem at quam facilisis pulvinar.

Sed sem augue, porttitor a faucibus vel, convallis eu lectus. Donec ac purus sit amet libero scelerisque luctus a blandit nibh. Suspendisse pharetra ac sapien sit amet tincidunt. Praesent lobortis enim justo, non interdum risus convallis non.

Phasellus sit amet arcu id urna auctor facilisis. Integer vel aliquet tellus.

În spatele brandului Verovita House se găsește o afacere de familie care prin unitate, prin seriozitate, prin sacrificiu și prin experiența de peste 15 ani în domeniul culesului și comercializării de ciuperci și fructe de pădure ne-am hotărât să punem bazele acestei companii.

Astfel, VEROVITA HOUSE SRL este o companie românească în plină ascensiune, care se ocupă cu recoltarea și comercializarea ciupercilor de pădure și a fructelor de pădure în peste 5 țări: România, Bulgaria, Cehia, Franța, Polonia, Germania, Spania etc.

Scopul nostru este recoltarea și distribuirea în mod profesionist a acestor produse, care reprezintă adevărate daruri, bunătăți ale naturii din Munții Carpați și din Regiunea Transilvania. Astfel dorim să vă punem la dispoziție:

  • Ciuperci în stare proaspătă: hribi, gălbiori, râșcovi
  • Ciuperci în stare deshidratată: hribi, gălbiori
  • Fructe de pădure proaspete: afine, mure, zmeură, merișoare, măceșe
  • Miez de nucă

Culegerea lor din păduri, de pe dealuri și locuri muntoase se face manual de către oameni cu adevărat pasionați, cu experiență vastă, iar apoi transportul lor se face cu mijloace de transport vizate și aprobate de Direcția Sanitară Veterinară. Mijloacele de transport sunt dotate cu aparatură de conservare la temperaturi reduse, pentru păstrarea produselor într-o stare de maximă prospețime.

Depozitarea lor se face la sediul Verovita House, unde sunt puse în camera frigorifică, într-un mediu de maximă igienă în conformitate cu normele europene în vigoare, după care sunt selectate și pregătite pentru ambalare. Aceasta se efectuează atent și respectând standardele de profesionalism, de către un personal bine instruit și experimentat în pregătirea a astfel de produse pentru export. 

  • Dacă ești magazin / retailer sau orice altceva și doresti să comercializezi produsele noastre, noi venim în întâmpinarea ta cu prețuri de producător speciale pentru tine și bussinesul tău și produsele pregătite pe stativ rustic special pentru spatiul pregătit pentru aceste produse ca și cel din stânga.

 

  • Dacă ești Restaurant, Pensiune, Hotel sau altă instituție sau pur și simplu vrei să mănânci sănătos tu și familla ta și dorești să devii un client constant atunci noi venim în întâmpinarea ta cu prețuri speciale, de asemenea cu livrare gratuită.

Vezi politica de livrare.

Pentru a primii o ofertă personalizată, te rog completează formularul de mai jos:

cu transportfara transport